Retete de nada pentru Cteno

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Cteno. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Cteno

Pireu de boabe

Ingredientele cu exceptia laptelui se fierb separate. Cand sau fiert se amesteca (boabele se zdobesc si cartofii se razuies)si se adauga UMPIC de lapte pentru a amesteca aromele. Cel mai mult se foloseste la ciprinide. ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 5056
  • 0
  • 0

Nada crap - reteta lui adriano musaro

Reteta lui Adriano Musaro Ingrediente:    1. 15% malai    2. 10% faina de orez    3. 15% faina de soia(grasa daca se gaseste)este un atractant natural    4. 10% faina alba (pentru a lega si carbohidrata)    5. 15% canapa prajta si tocata nu prea marunt    6. 5% pelete de porci sau faina pentru pasari si porci (nu mai mult pentru ca valorile nutritive sunt prea mari, pentru a hrani un porc se folosesc 200g....atentie la dozaj.)    7. 20% mancare de pasarele cu ... mai mult

  • 26-01-2008
  • 5680
  • 0
  • 0

Reteta boiles valabila tot anul

rezeta simpla capturanta tot anul si pe buzunarul fiecarui carpist la care se adauga 10 oua ,si partea lichida arome si atractanti la alegerea fiecarui(gramajul se gaseste pe fiecare ambalaj al produsului)nu ramane decat sa se amestece partea lichida cu ouale si cu mixurile pana la omogenizare,aluatul va devenii vartos si bun pt rularea bilelor,timpul de fierbere al bilelor este circa 6 minute la vapor si aprox. 4 minute an apa fierbinte,bilele dupa fierbere se scot pe o carpa uscata se lasa pt ... mai mult

  • 13-01-2008
  • 6506
  • 0
  • 0

Reteta boiles baza mix special cteno. ten

se va adauga 10 oua si 2 linguri ulei de masline,se prepara partea lichida cu ouale la care se adauga mixul si se va framanta bine pana la omogenizare,recomandat este fierberea la vapor circa 6 minute sau an apa 3-4 minute,se vor scoate pe o carpa dupa care se vor depozita la un loc bine aierisit ventilat si fara umezeala ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 4247
  • 0
  • 0

Reteta boiles pe baza de mix sezonul primavara vara

la care se adauga 10 oua ,modul de preparare :se sparg ouale se adauga partea lichida se amesteca bine dupa care se framanta cu mixul ,aluatul trebuie sa fie mai vartos sa nu antampinam probleme la rularea bilelor,se vor fierbe la vapor pt 6 minute daca nu an apa pentru 3-4 minute,se vor scoate pe o carpa uscata pentru cateva ore si dupa se vor conserva la un loc ventilat si fara umezeala. (accept antrebari pentru nelamuriri) ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 3258
  • 0
  • 0

Reteta boiles baza de fructe primavara

rezeta de boiles pe baza de fructe ideala pentru sezonul de primavara,la care se va adauga 10 oua,modul de preparare: -se sparg ouale se amesteca cu toata partea lichida si se amesteca bine dupa care se adauga mixul si se framanta pana la omogenizare ,aluatul trebuie sa fie mai vartos sa nu avem probleme la rularea bilelor ,indicat este fierberea la vapor a bilelor pentru 6 minute,daca nu an apa fierbinte circa 3-4 minute,dupa care se vor scoate si aseza pe o carpa uscata pentru cateva ore dupa ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 7978
  • 0
  • 0

Nada

Se fierb separate urmatoarele: 2 kg porumb uscat, 1 kg grau, 1 kg seminte canepa ( acestea pana plesnesc), 0,5 kg soia boabe, 0,5 seminte pentru pasari, 1 kg mazare ( de preferinta mazare congelata). Pana fierb boabele, amenstecam intr-un lighean urmatoarele: 0,5 kg srot, 0,5 kg faina de malai, 0,5 kg faina alba de grau, 400 grame lapte praf, 0,5 kg pesmet, 0,5 kg gris, 300 grame piper pisat, 400 grame boia, 1 kg zahar pana se omogenizeaza bine. Dupa fierbere boabele se lasa la scurs si se ra ... mai mult

  • 02-01-2008
  • 2433
  • 0
  • 0

Mamaliga cu capsuni

clasica mamaliga se poate combina in mii de feluri cu mii de arome,atractanti,dar cel mai bine si mai indicat ar fi cu atome naturale.Una dintre cele mai bune combinatii pe care am facut-o si am avut rezultate este cea cu ceaiuri de capsuni sau fragute.Se framanta bine mamaliga,se ia masura dorita,se lateste apoi se pune peste ceaiul din pliculetele de ceai,la 3-400 grame eu pun 6-7 pliculete,se amesteca bine,se lasa in repaus 10-15 minute,se framanta iar pana devine rosie,e gata de pescuit ... mai mult

  • 16-12-2007
  • 4443
  • 0
  • 1

Reteta cu greutate

Spalam bine de tot cerealele,dupa care punem porumbul la fiert cu 4 degete de apa peste nivelul lui si il lasam sa fiarba pana crapa primele boabe de porumb iar graul si cu soia le adaugam dupa ce apa a inceput sa fiarba aproape de final.dupa care il dam la oparte de pe foc si adaugam aroma si nada amestecam bine de tot si il lasam doua trei ore sa traga amestecand din cand in cand dupa care cand se raceste de tot e numai bun de folosit.aceasta reteta este vinovata de multe capturi anul acesta p ... mai mult

  • 11-12-2007
  • 4390
  • 0
  • 1