Retete de nada pentru Fitofag

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Fitofag. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Fitofag

condimente pentru nada

Condimente pentru nada

Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult

  • 20-04-2015
  • 13903
  • 0
  • 0

Slabiciunea crapilor

ste o reteta pe care am aflat-o de la un pescar cu experienta la crap.Am folosit-o cu succes pe cateva balti private, nu stiu daca da rezultate pe ape salbatice.De ce spun acest lucru deoarece reteta mea este pe baza de grau.Tot mai multe ferme piscicole hranesc crapii din balta cu grau. Ingredientul principal al retetei este graul inmuiat in betaina.Se gaseste mai rar in magazinele de specialitate deoarece este un pic mai scump,dar va spun ca da rezultate si se merita. Reteta este pt un pesca ... mai mult

  • 15-09-2011
  • 20873
  • 0
  • 4

Cum sa faci o mamaliga simpla dar buna

Este foarte important pt ca mamaliga sa iasa buna felul de malai care il folosim. Eu folosesc doar cel negrisat . Deci se pune apa la fiert cu un varf de cutit de sare , cand da bine in clocot pune-ti faina de malai in ea(se va forma ceva in genul unei mini piramide), lasati sa fiarba bine (cam vreo 20 de min) . Dupa ce o luati de pe foc scurgeti tot cirul(surplusul de apa cu faina)si amestecati bine (se amesteca greu fiind foarta omogena)si incet incet se adauga o jumate de pahar de cir (50 m ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 32369
  • 0
  • 13

Nada crap primavara

se pun la fiert cartofi in apa cu zaharul si esenta de vanilie.intr-o galeata se amesteca porumbul dulce,uscat,mazarea si peletele.dupa ce au fiert foarte bine cartofi se scot din apa si se paseaza impreuna cu ouale cu tot cu coaja,iar apoi se pun inapoi in apa cu zahar si esenta impeuna cu amestecul din pelete mazare si porumb.se lasa 5 minute la fiert iar apoi se adauga treptat malaiu si arpacas pana cand nada ajunge la consistenta dorita.aceasta reteta este proprie la randul meu amestecand ca ... mai mult

  • 26-03-2011
  • 21529
  • 0
  • 11

Amestec periculos

Se pun toate ingredientel la macinat , initial se amesteca . Dupa ce se macina se obtine un amestec destul de fin care se pune intr-un ciorap de dama ( dres ) se strange bine , se leaga si se lungeste cu o sfoara . Cand ajungem la locul de pescuit se baga la inmuiat , dupa ce se umezeste nada coboara , adica se ineaca , se scoate si se fac cateva gauri in dres cu un cutit sau cu ceva ascutit . Nu prea mari ca nada va fi luata de curent . Este folosita mai mult in curent , curentul fura din nada ... mai mult

  • 10-01-2010
  • 5982
  • 0
  • 0

Mamaliga praf aromata

Se amesteca într-un vas faina de porumb fina si faina de grâu. Se adauga putina apa calda , putina drojdie de bere dizolvata in apa, se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald. Se fac apoi chifle care se coc la cuptor pâna se rumenesc. Dupa racire se cojesc si se taie miezul în felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura. Uscate, se rup în bucati si se macina în râsnita. Se trec prin sita de faina si se macina ce a ramas în sita. Praful de mamaliga obtinut se amestec ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 3867
  • 0
  • 0

Nada universala

Se pune malaiul de porumb la fiert vreo 20-30 minute si se face o mamaliga vartoasa.Porumbul,care a stat in prealabil vreo 24-36 ore la inmuiat se pune peste aceasta mamaliga,se adauga si painea care trebuie putin inmuiata inainte,srotul de floare si zaharul vanilat,la care putem sa adaugam si ceva arome dupa preferinta.Se amesteca bine pana obtinem o pasta.Ajunsi la locul de pescuit,vom mai adauga apa din balta atat cat este necesar pentru a face niste bulgari de marimea unei mingi de tenis,car ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 4326
  • 0
  • 0

Cea mai buna nada!!!!

Reteta asta mia spus'o un pescar care rupe tot.Nu lam crezut. Am fost cu el si nada cumparata de mine nu era la fel de buna k a lui . Deci nada se face asa , e foarte simpla dar eficienta.Se prajeste floarea soarelui pana se coace bine (atentie sa nu se arda ca sa dus totul de rapa) si apoi semintele de canepa (la fel atentie sa nu se arda) si se macina acasa totul apoi da sa fie marunt . o sa rezulte o faina ft frumos mirositoare daca ati prajit cum trebuie . apoi la nada respectiva doar adauga ... mai mult

  • 12-05-2009
  • 57665
  • 0
  • 23

Porumb uscat rosu

se fierbe porumbul cu vanilia si zaharul 3 ore la foc mic pana se inmoaie putin porumbul.se adauga galosul si se fierbe pana apa scade.se lasa la racit si se scot boabele pe o hartie absorbanta pana cand devin uscate.Se pun pe ata cu boabele normale ptr a da un super efect cromatic.Fir intins! ... mai mult

  • 31-10-2008
  • 4754
  • 0
  • 0

Momeala rapida fara fierbere

aceasta reteta a dat rezultate foarte bune.se pune un litru de apa dupa care se adauga cerealele se mesteca bine se adauga o cutie de mazare una de porumb 200de grame de vaniliesi 500 de grame de malai 12 -14 feli de paine molde si se framanta bine dupa care poti sa pui momeala pe arc ,si pe carlig porumb. ... mai mult

  • 04-10-2008
  • 9409
  • 0
  • 1

Porumb si grau cu aroma de vanilie

Se fierbe porumbul cu graul in apa cu zahar la foc mic pana da in fiert si se lasa in clocot cam 20 min.Se lasa la racit vreo 3 ore.Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se da iar in clocot la foc min ptr 20 de min.Se lasa sa se raceasca.intre timp apa a scazut lasand o zeama cu o concentratie mare de zahar si esenta.se separa intr-un borcan porumb si se completeaza cu lichidul pana la umplere si se pune la frigider(o vom folosi pe carlig).a doua zi se face mamaliga in restul de apa cu boabe ... mai mult

  • 01-10-2008
  • 7983
  • 0
  • 1

Nada cu aroma de capsuna

se amesteca toate in afara de zaina se fierb si se omoganizeaza(ca pe mamaliga).dupa ce se racesc se amesteca cu faina ptr a se lega si a deveni mai tare.Se foloseste in bulgari (nada), umplutura prt bombe si pe arc.Fir intins! ... mai mult

  • 28-09-2008
  • 5659
  • 0
  • 3

Paine cu arome

se amesteca miezul painii cu amestecul de zahar,sofran si vanilie dupa ce zaharul si sofranul au fost dizolvate in vanilie si putina apa.se framanta pana se omogenizeaza.se foloseste in forma de cocolos.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5680
  • 0
  • 1

Mamaliga cu arpagic si porumb

se fierb porumbul si arpacasul in apa cu esenta de capsuni pana se inmoaie.se separa porumbul si arpagicul si in apa ramasa se face mamaliga. la sfarsit se omogenizeaza totul.se foloseste ca nada sau pe bomba sau arc.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 4621
  • 0
  • 3

Nada ptr rau

se amesteca toate umectate cu pamantul la sfarsit ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5297
  • 0
  • 0

Mamaliga animala

se amesteca mamaliga cu zahar cu ramele maruntite si vu viermii si se omogenizeaza cu faina.Se foloseste ca nada sau ca umplutura pe bomba sau arc.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 5122
  • 0
  • 2

Nada pentru bomba

se fierb toate in afara de faina.dupa fiert cand amestecul se raceste se framanta cu faina pana la omogenizare ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 6154
  • 0
  • 5

Mamaliga cu aroma de vanilie

SE AMESTECA INGREDIENTELE SI SE PUN LA FIERT IN APA DATA IN CLOCOT ,APOI SE LASA SA SE RACEASCA SI SE FRAMANTA PINA LA OMOGENIZARE. ... mai mult

  • 31-08-2008
  • 3200
  • 0
  • 0