Retete de nada pentru Novac
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Novac. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Novac. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Ce este mai important la un cubulet de mamaliga (in afara de compozitia lui) este sa fie rezistent incit sa poata fi aruncat oricit de departe fara sa iasa de pe carlig (sau de pe firul textil). Mamaliga ar trebui preparata cu apa din balta,de izvor sau apa plata. Apa de la robinet contine clor,deci are un miros specific neagreat de peste.In cazul folosirii acestei ape trebuie sa o lasam 1-2 zile intr-un vas cu gura mare.Malaiul cel mai bun este cel de pe piata,negrisat.Acesta se poate cer ... mai mult
In apa in care se pune faina la fiert se pun 20 pliculete de ceai de anason, iar dupa ce a fiert apa cu plicurile, acestea se scot si se adauga toata faina si nu se mai fierbe amestecandu-se bine. Se adauga 700 grame de lapte praf si se amesteca iar. Nada nu trebuie sa fie tare, trebuie sa desfaca usor in apa. Mamaliga pentru momitor se amesteca cu ulei de anason (la 2kg de mamaliga se adauga 200 ml de ulei anason). ... mai mult