Retete de nada pentru Rosioara

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Rosioara. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Rosioara

condimente pentru nada

Condimente pentru nada

Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult

  • 20-04-2015
  • 13903
  • 0
  • 0

Nada pentru pescuitul la feeder

Se amesteca intr-un recipient mare taper big crap care este o nada foarte bogata nutritiv ,apoi amestecati cu spartura de porumb si semintele mixul apoi puneti si aditivul parf amestecat cu apa.Este o nada pentru pescuitul la fedder,incercati mai intai in cantitate mai mica apoi suplimentati nada daca vedeti ca aveti rezultate. Este o nada noua in pescuitul la feeder din Romania,asa ca rezultatele pot fi diferite de la o balta la alta. ... mai mult

  • 28-03-2012
  • 20386
  • 0
  • 1

Macaroanele la pescuit

Macaroanele indicate pentru aceasta reteta sunt marca Barilla nr 47.Intr-un vas se pun aproximativ 400ml apa in care se adauga trei patru picaturi de aroma de anason sau alte arome dupa plac, dupa care se adauga 3-4 linguri de macaroane in functie de cantitate de peste vizata.Se fierb cam 15 minute mestecind din cind in cind pentru a nu se lipi de vas si se gusta pentru a nu fi prea fierte sau prea tari.Cind consideram ca au fiert suficient le scoatem si le lasam la racit si le putem folosi.Pen ... mai mult

  • 18-03-2012
  • 25112
  • 0
  • 6

Reteta lui alan(pentru stationar)

Adaugati apa pana obtneti consistenta necesara,apoi mai stropoti mixul pana aveti un efect supra -umezire,apoi adaugati pamant la nada pentru a revenii la consistenta initiala,veti avea un groundbait mai greub din care faceti bulgari de nada.Timpul dupa ce ati stropt cu apa este de 10 minute timp in care il lasati sa traga apa.La final sitati nada astfel vor ramane gunoaiele si particulele mai mari afara,astfel bulgarii cor fi facut doar dn mixul bun,fin. Alan Scotthorne-unul dntre cei mai b ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 17128
  • 0
  • 0

Nada pentru pescuitul la babusca

Masurile de gramaj sunt pentru o nada care dureaza cca 4 ore.Adaugarea si umectarea colorantului se va face treptat,cu ajutorul pulverizatorului.Amestecand bine nada veti observa ca nada va deveni neagra,de ce neagra ,deoarece babusca stand in ape limpezi si si curate va vede imediat nada.Dupa colorarea mixului adaugam si graul fiert si o mana de canepa prajita si macinata.Se amesteca totul bine si se poate folos dupa cca 2-3 min dupa ce am terminat-o. ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 6944
  • 0
  • 0

Mamaliga rapida

Intr-un vas cu diametru mai mic(12-15cm)dar destul de inalt(ibric)se pune o cana si un sfert de apa(cana de250ml).Se adauga putin sofran si 3-4 picaturi aroma anason.Se pune la fiert si imediat in apa rece se adauga o jumatate de cana de malai cu aceeasi cana cu care ai pus apa.Se amesteca si se lasa sa fiarba8-9 minute mestecind din cind in cind.Apoi se adauga si restul de cana de malai in doua reprize cu pauza de 2,5 minute intre ele mestecind bine.Totul dureaza cam 15 minute dupa care se ras ... mai mult

  • 29-02-2012
  • 12919
  • 0
  • 0

Nada pentru pescuit stationar

Din pesmet, amestecat cu spartura de grau si porumb,cativa biscuiti obisnuiti macinati,faina de porumb, se va obtine prin amestecare cu putin SPD (sirop porumb dulce),apa din balta adaugata treptat o nada imbatabila pentru iubitorii de pescuit la varga, match sau chiar feeder. ... mai mult

  • 14-01-2012
  • 11431
  • 0
  • 0

Cea mai buna nada pentru apa curgatoare

Se face mamaliga , dupa aceea se adauga budinca(tine bine legata mamaliga), faina de sange si de oase (au un miros tare ciudat si sunt unsuroase le place la pesti)si la final dupa ce e rece se pune atractantul de cascaval. NOTA: dupa ce se pune pe momitor nada , daca aveti un spray atractant de cascaval puteti sa pulverizati bulgarele de nada. NOTA2: pentru mreana pe carlig se pune cascaval(se lasa la soare sa se uste un pic sa fie mai tare si sa se imputeasca un pic) Fir intins ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 31485
  • 0
  • 2

Mamaliga pt albitura

Se prepara o mamaliga obisnuita ca si pentru consum, putin mai moale. Apoi se adauga esenta de vanilie, miezul de paine si la sfarsit srotul de floarea-soarelui.Se pot adauga si coloranti dupa preferinte, eu am lasat-o la culoarea ei naturala.Fir intins! ... mai mult

  • 30-03-2011
  • 7519
  • 0
  • 1

Reteta pe timp de criza

se pune apa la fiert se adauga faina de malai si faina de grau o lingura mare un plic de zahar vaniliat acesta o face mai lipicioasa un pic de scortisoara sau rom alimentar mirosul o sa fie foarte tare si gustos ... mai mult

  • 13-03-2011
  • 11855
  • 0
  • 6

Nada

INTR-O galeata mai mare se pune mixul si se stropetste treptat cu pulverizatorul pana cand mixul incepe sa se omogenizeze apoi adaugat si strotul impreuna cu aroma de capsune si amestecam bine timp de 5 minute iar ultima data punem si viermii si mai amestecam inca 3 minute pana cand nada se va strange in mana(se face bulgari) ... mai mult

  • 03-10-2010
  • 8722
  • 0
  • 0

Nada

Se pune o cana de gris,o cana de faina de malai,o cana de pesmet ,o cana de TTX,o cana de cauciuc pt nada.se prajeste canepa si se pune in nada. ... mai mult

  • 03-08-2010
  • 15590
  • 0
  • 0

Nada de boabe

se pun boabele la fermentat in jur de 2 saptamani dar fiecare separat.apa se lasa pana acopera boabele nu mai mult.cand incepe sa se sparga coaja sunt gata.pe balta se amesteca impreuna si se adauga aditivi depinde de fiecare pescar si de fiecare balta in parte.am nadit cu aceasta si da rewzultate destul de bune. ... mai mult

  • 07-06-2010
  • 12151
  • 0
  • 4

Mamaliga cu halva

Din 800 de grame de faina de porumb cu aprox 1 litru de apa rezulta o mamaliga tare sau foarte tare in functie de calitatea fainei de porumb. 300 de grame de faina de halva se dau prin razatoare si se amesteca cu concetratul de pui ca sa nu se compacteze. Halvaua si concentratul de pui se amesteca cu mamaliga pe malul apei pentru ca zaharul din halva inmoaie mamaliga si se da drept nada sau amestecul pus in arcul de bomba poate fi o momeala extraordinara pentru pesti. Fir intins! ... mai mult

  • 06-06-2010
  • 12667
  • 0
  • 4

Nada pentru caras si albitura

se amesteca bine toate produsele pana se incheaga. daca mai e nevoie sa adauga apa fiarta sau de la locul de pescuit. este o nada potrivita pentru pestii mai mici caras si albitura dar merge si la crap. ... mai mult

  • 03-06-2010
  • 7755
  • 0
  • 2

Nada pentru albitura

Se inmoaie painea intr-un vas cu cat mai putina apa, se framanta si in acelasi timp se adauga cacao si esenta de rom pana cand compozitia devine omogena si nu se crapa. Este o nada foarte buna pentru oblete, se poate utiliza si la caras sau crap, insa nu vor fi asemanatoare rezultatele. ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 3225
  • 0
  • 0

Mamaliga ptr.carlig/ape curgatoare

malaiul,faina de grau si faina de orez se amesteca uscate. peste amestec se toarna o lingura de melasa si SPD(sirop de porumb)pana se omogenizeaza compozitia.functie de temperatura apei putem adauga si CSL(alcool porumb). se fac galuste cam de marimea unei linguri;se ambaleaza galustile in hartie de ziar si se pun la fiert intr-o oala in care apa a dat in clocot.se fierb cca 30 min.se scot dezambaleaza si se pun intr-un vas etans. pe malul apei se scoate o galusca si se framanta(eventual mai ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 55
  • 0
  • 0

Mamaliga pentru carlig

Acest tip de mamaliga se prepara fara fierbere.Se bat ouale intr-un vas.Se adauga faina de malai, si se amesteca bine pana ajunge o pasta consistenta.Se pun 1-2 plicuri de zahar vanilat.Este recomandat si putin ulei de floarea-soarelui pentru ca mamaliga sa nu fie lipicioasa si sa fie mai atractiva. ... mai mult

  • 17-05-2010
  • 5304
  • 0
  • 2