Retete de nada pentru Rosioara

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Rosioara. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Rosioara

Nada pt caras

se iau ingredientele se amesteca cu apa se mai adauga 1 sau 2 oua pana aceasta se omogenizeaza .se poate pune si pe arc se se si arunca in apa ca nada.fir intins. ... mai mult

  • 05-04-2008
  • 2904
  • 0
  • 0

Nada de primavara

canepa si alunele se prajesc si se macina prin masina de nuca macinisul sa fie mai grosier., ... mai mult

  • 28-03-2008
  • 6135
  • 0
  • 1

Mamaliga pt albitura

Se face mamaliga se lasa la fiert pana scade aproape toata apa, apa care ramane in vas cu toata se amesteca.Se lasa la racit apoi se sfarama se pune zaharul si aromantul (e ft important ca aromantul sa fie ft puternic). Se nadeste des si cu ft putin ... sa nu se sature pesti. Fir intins! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 3978
  • 0
  • 0

Mamaliga cu budinca

Se pune un vas cu apa la fiert.Intre timp intr'un vas separat se pune faina de malai si se amesteca cu faina alba si cu un pic de apa pana se tine.Apoi pasta (faina alba si de malai amestecate)se face sub forma de cocolosi si se baga in apa fierbinte pana si se lasa pana se ridica la suprafata . Dupa ce ai facut asta cu toti bulgari se iau se sfarama si se pune budinca si aromantii si se amesteca ft bine . (Pt scobar recomand caramelul pt mine a dat cel mai bine rezultate) FIR INTINS !!! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 4638
  • 0
  • 4

Nada rosioara

o reteta simpla de nada la rosioara. Se inmoaie painea in apa si se amestaca apoi treptat cu malaiul si taratele pana iasa un gogolos din care se fac bulgari mici. Pasatul de malai se poate fierbe daca se doreste dar se adauga putin faina alba. ... mai mult

  • 11-02-2008
  • 2022
  • 0
  • 0

Mamaliga din raiul pestilor - cu anason si rame

Malauil se fiebe cu pasatul si se obtine o mamaliga. Ramele si anasonul sunt taiate marunt si se adauga la mamaliga framantand cat mai bine. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 6932
  • 0
  • 2

Srot

pt a fi ideal si a nu-si pierde proprietatile,srotul se pune intr-un vas se toarna peste el apa fierbinte,se acopera se lasa in repaus 10 min ,dupa care se omogenizeaza,se adauga apa daca e prea tare,se pune intr-un recipient sau punga ermetica,este gata pt a fi folosit ca nada pur sau in combinatie cu alte fainuri ... mai mult

  • 08-12-2007
  • 6856
  • 0
  • 1