Retete de nada pentru Salonta
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Salonta. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Salonta. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult
Se ia o conserva de porumb alimentar, cea mai ieftina 2-3 lei. Cu un cui se face o gaura cat mai mica. Scoateti putin din sucul din cutie ca sa faceti loc amestecului de tuica (alcool rafinat) si miere. Acesta se introduce in cutie cu o seringa. Se introduce apoi o scobitoare in gaura si se rupe. Se pote turna si putina ceara de lumanare ca sa fiti siguri ca nu intra aer sa fermenteze boabele. Puteti folosi si altfel de arome, atractanti, in functie de dorintele fiecaruia. Oricum este mai avanta ... mai mult
se amesteca bine intr-o galeata si se nadeste in special pentru la jundita. merge si pentru lanseta. are proprietatea sa ademeneasca pestii prin formarea de norisori ... mai mult
se ia bird food-ul ,semintele de canepa si de anason si se dau prin masina de rasnit cafea. se adauga restul de ingrediente intr-o galeata si se amesteca bine adaugand apa fiarta si racita. pentru a face mai multa nada se respescta proportiile. este o nada ideala pentru pescuit la feeder dar si pentru stationar. este o nada de efect in pescuitul la pestii pasnici ( mreana, crap, caras, cteno, salonta etc...) ... mai mult
se fierb bine cartofii se curata de coaja si se amesteca intr-o galeata impreuna cu celelalte. se pune adaos de apa fiarta sau de la locul de pescuit. este o nada ideala pentru momitor si pentru paturi de nada. se pot face bulgari si nadi si cu catapulta. ... mai mult
se bat bine ouale si se amestecaintr-o galeata cu restul de ingrediente paa se obtine o consistenta bine legata. se pot realiza boilesuri de diferite marimi care pot fi folosite si ca momeala pt carlig si ca nada pt nadit cu cobra sau cu barcuta. ... mai mult
se ia semintele de floarea soarelui se prajesc putin, nu foarte mult si dupa ce s-au prajit se amesteca cu celelalte. se pune adaos de apa pana obtinem o consistenta mai tare si care se leaga bine. se poate folosi pe momitor sau se poate face bulgari si nadi cu catapulta. ... mai mult
se ia o galeata si se amesteca ingredientele bine dupa care se adauga apa putin cate putin fiarta sau din balta pana se obtine un amestec de consistenta unui aluat mai tare. se pot face si boiliesuri din aceatsa compozitie. se poate pune pe momnitor , sau facut pat de nada. ... mai mult
se ia toate ingredientele si se omogenizeaza bine intr-o galeata pana la obtinerea unei consistente mai tari. este bine daca folosim apa de la locul de pescuit sau apa fiarta pentru adaosul necesar. este o nada cu atractie rapida ideala pentru crap si caras. ... mai mult
ingredientele se omogenizeaza pana la obtinerea unui aluat tare bine legat. se poate folosi ca nada pentru mo momitor, bulgari pentru nadit cu catapulta, sau se pot face boilesuri care se pun bine la uscat inainte de folosire. ... mai mult
se amesteca toate la un loc si se omogenizeaza bine cu apa fiarta sau din balta de unde pescuim. se pune pe momitor sau se nadeste sub forma de bulgari cu cu catapulta. ... mai mult
Se fierbe mamaliga obisnuita.Se framanta apoi cu un amestec de malai si faina (parti ~ egale) pana la inglobare totala si omogenizare.Din pasta obtinuta,se fac bilute de dimensiunea dorita care se introduc in apa clocotita.Initial bilutele se duc la fund.Cand au fiert suficient se ridica singure la suprafata,de unde se culeg cu o spumiera.se dau prin malai cu diferite arome(dupa preferinte) si se pastreaza intr-o cutie inchisa. ... mai mult
Se amesteca faina de malai cu faina de grau. Se adauga apa pana cand se pot face cocoloase de marimea unui ou. Intr-o oala se pune apa la fiert iar cand da in clocot se pun bilele de mamaliga. Dupa aproximativ 30 min se scot, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de tocat. La final se adauga halvaua si se framanta bine. Nada se poate folosi in carlig sau naditor. Fir intins! ... mai mult
se cerne malaiul cat mai fin posibil dupa care se amesteca bine cu faina.apa se pune la fiert cu cele doua linguri de zahar puse in ea plus un varf de cutit de sofran daca se doreste ingalbenirea mamaligii.se lasa sa se fiarba bine iar apoi se amnesteca cu facaletul si in timpul asta se pot adauga cateva picaturi de ulei.se scoate compozitia si se introduce intr-un ciorap de dama curat urmand sa se puna din nou la fiert inca 5-7 min.se scoate si se pastreaza in ciorapul respectiv pana pe balta ... mai mult
Se inmoaie porumbul 24 ore, apoi se fierbe. Preferabil intr-o cucta. Dupa fierbere se adauga aroma, melasa si soia care in prealabil a fost fiarta pt. 30min. Dupa 15 min de la fierbere se adauga si Betaina. Se adauga boiles-urile jumatate sparte, jumatate intregi. Cartofi se curata cubulete si se adauga inainte de inceperea nadiri. Ca si momeala se poate folosi, porumb, cartof cubulet(pe fir de par merge cel maibine) si boiles. Avantajul oferit de reteta este ca se pot combina mai multe tipur ... mai mult
Se pune intr-un vas apa la fiert. Se amesteca in alt vas faina de malai , cea de grau si zaharul. Se adauga apa cate un pic in vasul cu faina si se amesteca pana cand se obtine un aluat consistent. Cand apa fierbe, se iau cu lingura galuste si se baga in vasul cu apa care fierbe. Dupa ce toate galustele au fost puse la fiert, se lasa la fiert aproximativ 10 minute. Se scot galustele, se pun la racit si apoi se dau prin masina de tocat(nu se lasa sa se raceasca de tot ca devin tari ca piatra). Se ... mai mult
5 kg de porumb uscat de un an tinut in apa 24 ore dupa care se pun 20 ml de aroma de fructe dulci de la nNASH .il dai in fiert odata dupa care il asupi pana se raceste . apoi pui 1 kg. de boilies sfaramate de capsuni,dupa care pui capacul la loc pana ajugi pe balta.nadesti cu jumatate(noi suntem trei pescari fiecare cu 4 bete)iar restul....depinde de balta. pe fir de par trei boabe fire zbuciumate ... mai mult