Retete de nada pentru Salonta

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Salonta. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Salonta

Canepa cu lapte de porumb

se firbe canepa 30-40 min se lasa la racit ,dupa se scurge de apa si se adauga 500 ml de lapte de porumb diluat cu 250 ml apa calduta.amestecul cu apa si lapte se face de obicei pe balta.se nadeste f bine cu racheta mare.e o reteta simpla care a dat rezultate in 2008 pe multe lacuri renumite ... mai mult

  • 23-03-2009
  • 4980
  • 0
  • 1

Nada pt crap si cteno

La aceasta nada pescuiti cu boillies, cu cartof si cu porumb. Cartoful se poate pune pe rig proaspat sau puteti folosi cartofii conservati din comert. ... mai mult

  • 10-11-2008
  • 4188
  • 0
  • 0

Momeala rapida fara fierbere

aceasta reteta a dat rezultate foarte bune.se pune un litru de apa dupa care se adauga cerealele se mesteca bine se adauga o cutie de mazare una de porumb 200de grame de vaniliesi 500 de grame de malai 12 -14 feli de paine molde si se framanta bine dupa care poti sa pui momeala pe arc ,si pe carlig porumb. ... mai mult

  • 04-10-2008
  • 9409
  • 0
  • 1

Mamaliga pentru pescuit

Se pune la firt într-un ceaun cam 2 litri de apa impreuna zu sarea si zaharul , apoi se adauga faina de porumb. Când aceasta începe sa se ingroase se adauga faina de grâu, amestecând în permanenta pentru a nu se forma cocoloase. Semintele de floarea soarelui si de canepa sa prajesc si se dau prin masina de cafea. Se adauga acest praf de seminte peste mamaliga in timp ce fierbe. Se scoate mamaliga pe o panza si se lasa la racit. Se pot adauga in mamaliga ulterior diverse arome. Mama ... mai mult

  • 17-09-2008
  • 13533
  • 0
  • 4

Nada pentru amur

Ingredientele macinate se amesteca pana se obtine un praf omogen si apoi se adauga in apa fierbinte sarea de bucatarie si usturoiul presat,si indulcitorul,apoise amesteca ambele portii pana se obtine o coca nu prea moale,avind in vedere ca mai urmeaza amestecul cu cantitatea de oua,care mai inmoaie materialul obtinut din anestecurile de ingrediente,si se poate momi pe momitor si bulgari ,pentru aruncare la distanta,in zona de activitate,in care pescuim.Reteta este testata,si da foarte bune rezul ... mai mult

  • 17-09-2008
  • 7719
  • 0
  • 1

Nada pentru amur

ingredientele se amesteca intr-un bidon ,sau vas sa incapa toata cantitatea de seminte si faina de cereale.apoi separat se amesteca drojdia in bors,pana incepe sa dospeasca. Se toarna apa peste amestecurile din vas oana acopera cu circa doua sau trei degete. anacritorul rezultat din drojdie si bors se toarna peste amestecul de porumb si faina din cereale,acoperim vasul cu or ce fel de material textil,lasand,sa fermentezedoua sau chiar trei saptamini,pina ce porumbul se moaie si prinde o aroma ... mai mult

  • 12-09-2008
  • 10457
  • 0
  • 2

Nada concentrata rapida

toate ingredientele se macina ,apoi se amesteca impreuna pana se obtine un amestec omogen. Ramele se rup, sau se taie marunt ,cu vermusi impreuna se amesteca cu amestecul rezultat din prima compozitie ,si la fata locului ,la rau se adauga zaharul vanilat cu o cantitate de apa, atat cat sa obtinem o compozitie mai tare care sa nu cada de pe momitor in timpul aruncarii,se poate folosi timp mai indelungat si la nadirea locului pentru pescuit. ... mai mult

  • 07-09-2008
  • 2653
  • 0
  • 0

Citeste asta daca esti pescar adevarat

oricine poate da o duma, ca o anumita nada, sau un mix de nada da rezultat undeva, intr-o anumita zi, intr-o anumita ora si secunda..... dar va rog sa ma credeti ca nu e asa de usor si nu poate da nimeni o reteta perfecta, sau sa garanteze ca o sa aveti satisfactia unei capturi extraordinare! e pacat ca pe toate lacurile din zona(Cj, Ms, Sj) si daca am omis vre-un judet, imi cer scuze, administratorii fac tot felul de smecherii ca omul sa plateasca taxa de pescuit dar sa nu poata retine nici m ... mai mult

  • 19-06-2008
  • 27014
  • 0
  • 7

Prepararea semintelor de canepa

Semintele de canepa se pun la inmuiat in apa , la 1 kg de seminte se adauga o lingura de sare . Se tin la inmuiat cca 24 ore , apoi se fierb cca 15-20 minute la foc mic. Se fierb pina cind crapa bobul adica. Se goloesc intr-un recipient inchis pina cand sunt racite apoi se vor strecoara , lichidul se pastreaza. Lichidul rezultat se poate folosi la rehidratarea boilesurilor uscate. Sau ca adaus in loc de apa. ... mai mult

  • 01-03-2008
  • 6891
  • 0
  • 0

Reteta boiles de mare atractie

modul de preparare este :se amesteca mixul dupa care urmeaza partea lichida 10 oua an care se adauga toata partea lichida se amesteca bine dupa care se adauga treptat mixul ,se framanta bine pana la omogenizare si se lasa cateva ore la frigider dupa care se vor rula bilele,cand apa da an clocot se adauga bilele si se lasa la fiert pentru 4 minute an cazul bilei de 20mm sau 6 minute an cazul fierberii la vapor ,dupa care se vor scoate pe un prosop uscat si se va lasa la zvantare bilele pentru 1 ... mai mult

  • 31-01-2008
  • 9984
  • 0
  • 1

Reteta boiles bird - nutty mix

la care se adauga 10 oua ,se amesteca mixu la care se vor adauga ouale si se va framanta pana materialul va deveni dur pentru a putea fii rulat,dupa care se vor fierbe bilele recomandat la abur circa 6 minute sau an apa fierbinte 3-4 minute,ATENZIE timpul de fierbere la bile se modifica de la un mix la altul,recomandat este sectionarea bilei si evaluarea fierberii. ... mai mult

  • 17-01-2008
  • 2128
  • 0
  • 0

Reteta boiles valabila tot anul

rezeta simpla capturanta tot anul si pe buzunarul fiecarui carpist la care se adauga 10 oua ,si partea lichida arome si atractanti la alegerea fiecarui(gramajul se gaseste pe fiecare ambalaj al produsului)nu ramane decat sa se amestece partea lichida cu ouale si cu mixurile pana la omogenizare,aluatul va devenii vartos si bun pt rularea bilelor,timpul de fierbere al bilelor este circa 6 minute la vapor si aprox. 4 minute an apa fierbinte,bilele dupa fierbere se scot pe o carpa uscata se lasa pt ... mai mult

  • 13-01-2008
  • 6506
  • 0
  • 0

Reteta boiles baza mix special cteno. ten

se va adauga 10 oua si 2 linguri ulei de masline,se prepara partea lichida cu ouale la care se adauga mixul si se va framanta bine pana la omogenizare,recomandat este fierberea la vapor circa 6 minute sau an apa 3-4 minute,se vor scoate pe o carpa dupa care se vor depozita la un loc bine aierisit ventilat si fara umezeala ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 4247
  • 0
  • 0

Reteta boiles pe baza de mix sezonul primavara vara

la care se adauga 10 oua ,modul de preparare :se sparg ouale se adauga partea lichida se amesteca bine dupa care se framanta cu mixul ,aluatul trebuie sa fie mai vartos sa nu antampinam probleme la rularea bilelor,se vor fierbe la vapor pt 6 minute daca nu an apa pentru 3-4 minute,se vor scoate pe o carpa uscata pentru cateva ore si dupa se vor conserva la un loc ventilat si fara umezeala. (accept antrebari pentru nelamuriri) ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 3258
  • 0
  • 0

Reteta boiles baza de fructe primavara

rezeta de boiles pe baza de fructe ideala pentru sezonul de primavara,la care se va adauga 10 oua,modul de preparare: -se sparg ouale se amesteca cu toata partea lichida si se amesteca bine dupa care se adauga mixul si se framanta pana la omogenizare ,aluatul trebuie sa fie mai vartos sa nu avem probleme la rularea bilelor ,indicat este fierberea la vapor a bilelor pentru 6 minute,daca nu an apa fierbinte circa 3-4 minute,dupa care se vor scoate si aseza pe o carpa uscata pentru cateva ore dupa ... mai mult

  • 10-01-2008
  • 7978
  • 0
  • 0

Canepa rasnitata

Se pune canepa intr/o tava si se baga la cuptor la prajit si se lasa pana in momentul in care boabele prind o tenta foarte lucioasa.se scot de la cuptor si se dau prin masina de rasnit.rezultatul il adaugam in nada pe care o vom folosi.crapii sigur nu o sa ramana indiferenti. ... mai mult

  • 11-12-2007
  • 1671
  • 0
  • 0

Canepa incoltita

Cunosc doua metode de incoltire a canepi.una ar fi fierberea unei cantitati de canepa impreuna cu un praf de sare pana cand boabele se inegresc si apare un coltisor alb in partea inferioara a bobului sau punerea boabelor intr/o lada frigorifica unde adaugam apa clocotita impreuna cu un praf de sare dupa care punem capacul.dupa o perioada de timp ea va incolti si va fi buna de folosit .apa in care a fiert sau cea din lada frigorifica este foarte buna pt a fi folosita la umectarea nazii pt naditor ... mai mult

  • 11-12-2007
  • 2019
  • 0
  • 0

Reteta cu greutate

Spalam bine de tot cerealele,dupa care punem porumbul la fiert cu 4 degete de apa peste nivelul lui si il lasam sa fiarba pana crapa primele boabe de porumb iar graul si cu soia le adaugam dupa ce apa a inceput sa fiarba aproape de final.dupa care il dam la oparte de pe foc si adaugam aroma si nada amestecam bine de tot si il lasam doua trei ore sa traga amestecand din cand in cand dupa care cand se raceste de tot e numai bun de folosit.aceasta reteta este vinovata de multe capturi anul acesta p ... mai mult

  • 11-12-2007
  • 4390
  • 0
  • 1