Retete de nada pentru Scobar

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Scobar. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Scobar

condimente pentru nada

Condimente pentru nada

Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult

  • 20-04-2015
  • 13903
  • 0
  • 0

Nada speciala -scobar

Se amesteca Aromixul Brasem cu 1,5l de apa.Mixurile uscate se amesteca, bine intre ele, apoi se adauga componenta lichida.Se lasa 20 minute, se adauga pamantul si eventual putina apa in asa fel incat bulgarii formati sa nu se desfaca usor.Se trece totul printr-o sita cu ochiuri medii pentru omogenizare si inainte de pescuit se adauga viermusii.Se formeaza bulgari de marimea unei portocale(7-8buc)si se arunca pe locul de pescuit. ... mai mult

  • 31-05-2012
  • 15731
  • 0
  • 2

Nada pentru pescuitul la feeder

Se amesteca intr-un recipient mare taper big crap care este o nada foarte bogata nutritiv ,apoi amestecati cu spartura de porumb si semintele mixul apoi puneti si aditivul parf amestecat cu apa.Este o nada pentru pescuitul la fedder,incercati mai intai in cantitate mai mica apoi suplimentati nada daca vedeti ca aveti rezultate. Este o nada noua in pescuitul la feeder din Romania,asa ca rezultatele pot fi diferite de la o balta la alta. ... mai mult

  • 28-03-2012
  • 20386
  • 0
  • 1

Nada pentru scobar si mreana

Se amesteca maros mix-ul cu turta de dovleac si f.soarelui, si totidata cu cate putina apa se introduc, viermii amestecati apoi porumbul un pic cate un pic .se amesteca si se fac bulgari de marimea pumnului care se arunca cu 10 minte inainte de inceperea partidei dar si de intretinere. ... mai mult

  • 28-03-2012
  • 13713
  • 0
  • 1

Nada pentru scobar

In peimul rand painea trebuie sa fie proaspata,de preferat felii ,o puneti la inmuiat in apa apoi se storc si se transfera intr-o galeata de nada,se adauga mix xxl scobar si se amesteca cu apa pana se umecta,apoi introducem viermii cate putin cand nada este gata.se formeaza bulgari de marimea pumnului. ... mai mult

  • 24-03-2012
  • 6523
  • 0
  • 0

Reteta lui alan(pentru stationar)

Adaugati apa pana obtneti consistenta necesara,apoi mai stropoti mixul pana aveti un efect supra -umezire,apoi adaugati pamant la nada pentru a revenii la consistenta initiala,veti avea un groundbait mai greub din care faceti bulgari de nada.Timpul dupa ce ati stropt cu apa este de 10 minute timp in care il lasati sa traga apa.La final sitati nada astfel vor ramane gunoaiele si particulele mai mari afara,astfel bulgarii cor fi facut doar dn mixul bun,fin. Alan Scotthorne-unul dntre cei mai b ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 17128
  • 0
  • 0

Cum sa faci o mamaliga simpla dar buna

Este foarte important pt ca mamaliga sa iasa buna felul de malai care il folosim. Eu folosesc doar cel negrisat . Deci se pune apa la fiert cu un varf de cutit de sare , cand da bine in clocot pune-ti faina de malai in ea(se va forma ceva in genul unei mini piramide), lasati sa fiarba bine (cam vreo 20 de min) . Dupa ce o luati de pe foc scurgeti tot cirul(surplusul de apa cu faina)si amestecati bine (se amesteca greu fiind foarta omogena)si incet incet se adauga o jumate de pahar de cir (50 m ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 32369
  • 0
  • 13

Cea mai buna nada pentru apa curgatoare

Se face mamaliga , dupa aceea se adauga budinca(tine bine legata mamaliga), faina de sange si de oase (au un miros tare ciudat si sunt unsuroase le place la pesti)si la final dupa ce e rece se pune atractantul de cascaval. NOTA: dupa ce se pune pe momitor nada , daca aveti un spray atractant de cascaval puteti sa pulverizati bulgarele de nada. NOTA2: pentru mreana pe carlig se pune cascaval(se lasa la soare sa se uste un pic sa fie mai tare si sa se imputeasca un pic) Fir intins ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 31485
  • 0
  • 2

Nada scobar

intrun vas se adauga fainurile si se umecteaza apoi se lasa 10 min sa se absoarba apa apoi se adauga viermii opariti sau larve si se mai umecteaza putin dupa preferinta ... mai mult

  • 04-12-2010
  • 9298
  • 0
  • 1

Mamaliga pt carlig scobar

se amesteca faina alba cu cea de malai se adauga apa calduta pina se leaga se fac bile de marimea unei nuci si se pun la fiert in ceai de chimen cam 2 minute se storc bilele si apoi se dau prin masina de tocat se framinta apoi bulgarele de mamaliga care lovit de masa trebuie sa sara un pic in compozitia initiala se poate pune vanilie sau alti atractanti eu totdeauna pun si sare fir intins ! ... mai mult

  • 11-08-2010
  • 11467
  • 0
  • 7

Nada

Se pune o cana de gris,o cana de faina de malai,o cana de pesmet ,o cana de TTX,o cana de cauciuc pt nada.se prajeste canepa si se pune in nada. ... mai mult

  • 03-08-2010
  • 15590
  • 0
  • 0

Mamaliga xxx

5-CANI FAINA DE MALAI 2CANI FAINA DE GRAU 7CANI APA;SE PUNE APA LA FIERT , TIMP IN CARE FAINA DE MALAI SI CU CEA DE GRAU SUNT AMESTECATE INTR-UN VAS PANA CE ACEASTA COMPOZITIE SE OMOGENIZEAZA,SE ASTEAPTA PANA CE APA INCEPE SA FIARBA SE PUNE O LINGURA DE SARE SI O LINGURA DE MIERE SAU ZAHAR IN APA APOI SE TOARNA TOATA COMPOZITIA DIN VAS IN APA FIARTA ,FARA A SE MESTECA.DUPA CIRCA 10 MIN.SE IA OALA DE PE FOC SI SE AMESTECA BINE PANA MAMALIGA SE LEAGA. IN TIMPUL MESTECARI SE POT PUNE SI AROME... ... mai mult

  • 25-05-2010
  • 7403
  • 0
  • 0

Nade

O nada de succes in Romania este Benzar Mix. Se gaseste pe piata in 13 variante, pentru diferite specii de pesti si este produsa dupa retetele multiplului campion national de pescuit stationar, Zsolt Benzar. Pentru pescarii care nu cunosc acesta nada, iata cateva tipuri : Benzar Mix Crap - Caras : nada pentru crap si caras, cu o puternica aroma de lamaie si portocala. Are o eficacitate marita primavara, cand temperatura apei este sub 15 grade C Benzar Mix Special Platica : la baza nadei sta ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 5539
  • 0
  • 3

Mamaliga praf

Se amesteca intr-un vas faina de malai si faina alba. Se adauga putina apa calda , drojdia de bere dizolvata in apa,se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald.Se fac chifle care se coc la cuptor pana se rumenesc.Dupa racire se cojesc si se taie miezul in felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura.Uscate,se rup in bucati si se macina in rasnita.Se trec prin sita fina si se macina ce a mai ramas pe sita.Praful de mamaliga obtinut se poate pastra timp nelimitat in pungi de pla ... mai mult

  • 08-04-2010
  • 4874
  • 0
  • 0

Nada caras

se pune apa la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga boabele de porumb si grau,se fierb pana se inmoaie si se adauga semintele de canepa care au fost prajite in prealabil. ... mai mult

  • 04-04-2010
  • 6076
  • 0
  • 2

Nada scobar

intrun recipient se pune mai intai pamantul apoi pe rand se adauga celelalte componente si se amesteca bine se completeaza cu apa daca mai e nevoie, se fac bulgari si se nadeste ... mai mult

  • 30-03-2010
  • 6566
  • 0
  • 0

nada pentru scobar,clean,babusca

se amesteca aceste ingrediente foarte bine se pune mai intai pamantul dupa care adaugam pe rand celelalte componente ... mai mult

  • 28-03-2010
  • 9792
  • 0
  • 0

Nada pesti pasnici

se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga cate putin faina de porumb si se amesteca tot timpul sa nu se lipeasca de fund.cand este aproape gata se adauga faina de grau dar tot cate putin si se amesteca.la final se adauga scortisoara.pe malul apei la aceasta nada se poate adauga rame taiate bucati sau viermusi. ... mai mult

  • 27-03-2010
  • 3142
  • 0
  • 1