- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Descriere - porumb si grau cu aroma de vanilie
Se fierbe porumbul cu graul in apa cu zahar la foc mic pana da in fiert si se lasa in clocot cam 20 min.Se lasa la racit vreo 3 ore.Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se da iar in clocot la foc min ptr 20 de min.Se lasa sa se raceasca.intre timp apa a scazut lasand o zeama cu o concentratie mare de zahar si esenta.se separa intr-un borcan porumb si se completeaza cu lichidul pana la umplere si se pune la frigider(o vom folosi pe carlig).a doua zi se face mamaliga in restul de apa cu boabele si dupa racire se omogenizeaza cu faina.se va folosi ca nada si umplutura ptr bomba sau arc.Fir intinsIngrediente
-
porumb uscat 1000 gr
-
grau uscat 500 gr
-
zahar 100 gr
-
esenta vanilie 20 ml
Specii de Pești
- Babusca
- Caras
- Crap
- Cteno
- Fitofag
- Novac
- Platica
- Rosioara
porumb si grau cu aroma de vanilie : 1 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
buna,mersi!