modul de preparare este :se amesteca mixul dupa care urmeaza partea lichida 10 oua an care se adauga toata partea lichida se amesteca bine dupa care se adauga treptat mixul ,se framanta bine pana la omogenizare si se lasa cateva ore la frigider dupa care se vor rula bilele,cand apa da an clocot se adauga bilele si se lasa la fiert pentru 4 minute an cazul bilei de 20mm sau 6 minute an cazul fierberii la vapor ,dupa care se vor scoate pe un prosop uscat si se va lasa la zvantare bilele pentru 1 zii dupa care se vor depozita la un loc ventilat si uscat. (daca urmeaza o sesiune de pescuit an cateva zile de prferat este pastrarea la frigider si transportate pe locul de pescuit an geanta termoizolanta)
vreau sa intreb ceva:nu este prea mult 4 min. la fiert.am inteles de la mai multe persoane ca mai mult de 1.5 min nu se la ca exista riscul de a se crapa.
vreau sa intreb ceva:nu este prea mult 4 min. la fiert.am inteles de la mai multe persoane ca mai mult de 1.5 min nu se la ca exista riscul de a se crapa.